Optreden harmonieorkest Sint-Maurus

Zondag 08/08 om 16u

Het Holsbeeks harmonieorkest Sint-Maurus is een enthousiaste groep muzikanten die een uitdagende mix brengt van verschillende muziekstijlen. Ze spelen moderne orkestwerken maar ook popnummers, filmmuziek en heel wat andere genres. Het harmonieorkest bestaat uit een 50-tal leden. Zij treden op zondag om 16u op in de kermistent.


Door corona mag het orkest nog maar sinds enkele weken terug repeteren. Voldoende tijd om een echt concertprogramma in te studeren hadden ze nog niet. Daarom zullen ze dit jaar in beperkte groep een licht programma brengen met bekende klassiekers en popsongs. Meezingen is toegelaten.

 

Het orkest heeft ook een instaporkest waarin een 20-tal beginnende muzikanten actief zijn. De jeugdwerking, met een jeugdbestuur dat allerlei muzikale en niet-muzikale activiteiten organiseert, verzorgt op Plein Kermis een kraam met diverse soorten hamburgers en pensen. De opbrengst hiervan wordt integraal gebruikt voor de organisatie van allerlei jeugdactiviteiten en voor het ondersteunen van jonge muzikanten in hun opleiding.

 

Meer informatie over het orkest vind je op www.harmonieorkestholsbeek.be